miercuri, 21 aprilie 2010

SimPE 2010

Inca trebuie sa imi revin din calatoria de la Cluj,cu ocazia proiectului Simularea Parlamentului European, care a avut relativ putine impliniri. Pana acum chiar apreciam frumusetea Timisoarei...insa acum am vazut Clujul ! Uofff : cladiri recent renovate, multa verdeata, diversitate ca si relief, priveliste, baza materiala a universitatilor, localuri de entertainment, in mare, tot ce poti cere de la un oras.

Personal, cu exceptia : cazarii problematice, lipsa transportului intern asigurat si a parte din masa, oameni nu tocmai placuti in roluri esentiale, o gramada de bani cheltuiti si un telefon pierdut...experienta a fost benefica si constructiva.

Am cunoscut, din nou, oameni competenti, integri si verticali si i-am descoperit pe cei care erau aproape si nu stiam cine sunt, de fapt. Cu ei am reusit sa vad o alta parte a Clujului, ceva mai mult decat cadrul formal, am ras mult si sincer si am legat o prietenie frumoasa.



Asadar, delegatul Partidului Popular European al Italiei in Comisia de Cultura si Educatie a Parlamentului European saluta calduros toti delegatii participanti si...sa ne vedem cu bine ! :)

3 comentarii:

  1. Delegatul Partidului Socialist si al Democratilor Europeni reprezentant al Bulgariei saluta intentia Italiei de a posta aceste ganduri frumoase cu privire la experienta inedita de la Cluj. Tin sa precizez draga frumoasa Italie ca mi-a facut placere sa fiu alaturi de tine pe perioada a celor probabil 6 zile:-?...exceptand problemele existentiale intampinate de colega noatra draga al carui nume nu as vrea sa il postez,sau bine, il voi spune: Clementina Patricia Ludmila Cerasela (cu privire la absenta frigiderului) in calitate de reprezentant al statului Bulgaria consider ca totul a decurs cum trebuia( exceptie facand intarirea sentimentelor pentru "orasul"Cluj.
    Propun incheierea unui acord bilateral cu privire la solutionarea cazului "mingea".

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca nici nu va puteti imagina cum mi-am gasit suficient timp pentru a lasa acest comentariu...cu 2 facultati,fotbal,dar totusi...avand in vedere ca sponsorii mei mi-au dat o zi libera...doresc sa va recomand sa va procurati totusi acele aparate magice de racit pentru a facilita coeziunea culturala europeana si integrarea Bulgariei in Olanda

    RăspundețiȘtergere
  3. FinPanda ridica un pahar de FinLandia si se-nclina!

    RăspundețiȘtergere