luni, 3 mai 2010

Bucharest International Student Model United Nations

Asociatia BISMUN este o organizatie non-guvernamentala infiintata si alcatuita din studenti, specializata in domeniul relatiilor internationale, care are ca scop promovarea în cadrul societatii romanesti a valorilor ONU, precum si aducerea în dezbatere publică a principalelor probleme sociale, economice, juridice, de dezvoltare si de securitate internatională.
In vederea acestui scop Asociatia BISMUN organizeaza conferinte, seminare, workshop-uri si dezbateri, precum si evenimentul principal al Asociatiei, Conferinta Bucharest International Student Model United Nations, care reprezinta anual cea mai importanta simulare academica a Organizatiei Natiunilor Unite desfasurata in Romania. De asemenea, Asociatia BISMUN dezvolta si alte proiecte, precum programul de practica in Ministerul Afacerilor Externe, BISMUN Internship, BISMUN JobFest, deruland numeroase parteneriate atat cu institutii publice (MAE, Administratia Prezidentiala, Parlamentul Romaniei) cat si cu cele mai importante universitati din Bucuresti (Universitatea Bucuresti, SNSPA, A.S.E.), specializate in domeniul relatiilor internationale, stiintelor politice, stiintelor economice, drept, etc
Incepand cu anul 2010 Asociatia BISMUN (care are sediul central in Bucuresti) intentioneaza sa infiinteze filiale regionale in mai multe orase importante din Romania, Timisoara fiind una dintre principalele tinte. Atributiile Filialei BISMUN Timisoara vor fi multiple, acestea implicand atat implementarea proiectelor nationale ale Asociatiei la nivel local/regional, cat si dezvoltarea propriilor proiecte (simulari regionale ale organizatiilor internationale, conferinte, seminare, dezbateri, etc.) la nivel local/regional.
Filiala BISMUN Timisoara va fi alcatuita din 4 departamente: Departamentul Proiecte, Departamentul PR-Marketing, Departamentul Resurse Umane si Departamentul Finante, fiind deschise candidaturile pentru directorii acestor departamente si a secretariatului general.
Studentii interesati sa candideze pentru una din pozitiile specificate anterior sunt rugati sa isi trimita CV-ul la urmatoarele adrese de e-mail anca.prisacariu@ yahoo.com si volacu_jr_123@ yahoo.com , pana pe data de 4 mai, specificand in continutul mailului pozitia pentru care doresc sa candideze.
Pentru detalii suplimentare referitoare la Asociatia BISMUN puteti accesa site-ul asociatiei: http://www.bismun. ro/association. html (este posibil sa aiba ceva probleme daca il deschideti cu Internet Explorer), si site-ul Conferintei BISMUN 2010: http://www.bismun. ro/conference/.

P.S. BISMUN incepe sa se miste - curand avem sediu, am dat si primul interviu referitor la asociatie, avem si candidaturi atat pentru directorii de departamente, cat si membri voluntari...sa vedem cum vom evalua !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu