joi, 6 mai 2010

Actualizare

In urma unui proces de selectie destul de dificil s-a ales Consiliul Director la Bucharest International Student Model United Nations (BISMUN) - filiala regionala Timisoara. Personal, ma declar multumita de numarul candidaturilor primite si de experienta si competentele oamenilor intalniti. Vreau sa felicit persoanele care au obtinut pozitiile scoase la concurs si sa le urez multa bafta, idei constructive si sarguinta in activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare, sperand totodata la o colaborare cat mai fructuoasa si formarea unui colectiv unit.
Prima intalnire informala va avea loc vineri urmand ca apoi, in cursul saptamanii viitoare sa demaram chestiunile birocratice, organizatorice si procedurale.

In alta ordine de idei, in intervalul 7-9 mai, orasul nostru va gazdui evenimentul "Timişoara Open" - un turneu de dezbateri în format “Karl Popper”, deschis tuturor elevilor din liceele romanesti, organizat de Asociatia Regionala de Dezbatere, Oratorie, Retorica (ARDOR) Banat. Va fi o noua experienta constructiva in organizare, dar si noi omuleti, care de care mai incantati si dornici de debate.

Lasand la o parte cele 2 preocupari, am intampinat mici probleme in organizarea banchetului pentru ca, per ansamblu, se uita traditia unui eveniment de acest gen si participarea este scazuta. Bineinteles, tiganeala este specifica unei specializari de comunicare (cu 80 % fete). Mai sunt mici dificultati cu scoala : as vrea sa intru si eu in toate examenele :D
Aaa, si am avansat consistent cu licenta...si marti plec la Bucuresti si apoi vine ziua mea...si sunt agitata si vorbesc incoerent :)) si mai bine renunt pe ziua de azi. Si maine e o zi, destul de incarcata chiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu