luni, 10 mai 2010

StudentFest

Azi incepe StudentFest-ul! Megafoane, banderole, stridenta, varietate, libertate, studentfest-itate! Iesi pe strada, luni 10 mai si noi iti facem program pentru toata saptamana!

Luni 10: Fotografie

Marti 11: Arhitectura

Miercuri 12: Literatura

Joi 13: Film

Vineri 14: Teatru

Sambata 15: Publicitate

Duminica 16: Arte

Concerte si afterparty-uri incepand de miercuri! Let’s get armed, alarmed cu party atitude in Setup! Ne vedem afara! La StudentFest!

Marti 11, te asteptam in cafeneaua D’Arc pentru o lectie despre ce si cum se manifesta cenzura azi, despre folclor urban si austeritate in literatura! 20 Post Cenzura ii pune fata in fata pe Radu Paraschivescu, Daniel Vighi, Robert Serban, Marius Aldea Stefan si Olga Stefan.
interval orar: 16:00- 17: 30

Miercuri 12, treci pe avangarda!!
10:00- 18:00 Scrie in cutie- iti punem la dispozitie un Box de 3x3x3!
Hai in Box. Scrii cum vrei tu. Ce vrei tu. Te asteapta un fotoliu comfortabil, bomboane, carti, muzica si inspiratie. Think outside de box, write inside the box. Te asteptam!!! ( P.ta Unirii)

12:00- 16:00 Buchinistii- ti dau de veste ca pe Mercy se citeste!
Librariile Esotera, Emil Cioran, Carturesti, Editura Universitatii, Adevarul si buchinistii timisoreni, se muta pe Mercy. Hai sa recreem atmosfera unui “targ de carte ca la carte”!!!

19:00 – 22:00 Dear dada Folk, book me for the evening”…
Vino pe terasa in D’ Arc ( malul Begai) cu o carte a carei povesti merita impartasita! Dupa quality time petrecut cu alti devoratori de carte, ne distram in stilul easy si facem poezie de avangarda!!! Patricia Dragan ( Bucuresti) si Marius Aldea Stefan ( Bucuresti) vor incheia seara cu acorduri de chitara, intr-un folk session exceptional!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu